5 důvodů proč byste v létě měli nosit merino vlnu od super.natural

Léto konečně dorazilo a teplota začíná stoupat. Nemusíte panikařit, zde je 5 důvodů, proč byste měli nosit super.natural a jak zůstat „cool“

  1. Odolnost proti zápachu
    V merino vlně se jen tak nezpotíte, redukuje zápach a pomáhá vaše tělo udržet suché a čisté. Nemůžete utéct z rozpáleného města nebo z divočiny tam venku?
    My vás udržíme v bezpečí a v suchu.
  2. Tepelná regulace
    Lepí se vám tričko na tělo během jízdy na kole cestou do práce?
    Merino vlna je aktivní vlákno, které reaguje na změny teploty. V zimě vás udrží v teple, naopak v horkých dnech bude vaše tělo ochlazovat. Vaše osobní „klimoška“ s vámi bude všude.
  3. Prodyšnost
    Merino produkty super.natural dokáží absorbovat velké množství vlhkosti a odvést ho pryč od těla. Najděte si styl, který vám vyhovuje a zůstaňte svěží.
  4. Pohodlí
    Oblečení super.natural kombinuje styl a pohodlí. Užijte si dobře vypadající oblečení, ve kterém se zároveň budete cítit se skvěle: „Jemné na dotek, skvěle vypadá“. Naše letní kolekce je vyrobena ze stylových a lehkých materiálů vyrobených speciálně pro horké dny. Jistě si ho oblíbíte a oceníte ho jak ve městě, tak venku v přírodě.
  5. Vysoká UV protekce
    Nemáte opalovací krém po ruce? Žádný problém! Super.natural merino nabízí ochranu před sluncem a absorbuje UV záření. Pociťte spolehlivost merino vlny v letních slunných dnech.

Inspirujte se nebo si přijďtě vyzkoušet kolekci super.natural na www.nosthshop.cz

« »